Huidtherapie Rijswijk

Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Deze therapie pas ik toe op een beschadigde huid die het gevolg kan zijn van bijvoorbeeld acné-littekens, donkere pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, grove poriën of een verouderde huid. 

De keuze voor de soort Peeling is afhankelijk van de klacht.

Milde Peelings

Bij deze meer oppervlakkige vormen wordt de huid dunner en gaat (enigszins) schilferen. Door deze schilfering worden de cellen van de onderhuid geactiveerd, waardoor de structuur verbetert en de huid er beter uit gaat zien.

Diepte Peelings

Bij actieve acné, diepe rimpels en pigmentvlekken kan ik een diepte Peeling toepassen. Door gebruik van intensieve zuurprodukten ontstaat een sterkere schilfering, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen in de diepere huidlagen wordt geactiveerd.

In beide gevallen gebruikt u om de huid optimaal voor te bereiden, gedurende twee weken veilige, speciaal daarvoor geprepareerde producten. Na deze voorbereiding komt u in de praktijk waar u een intensieve peeling krijgt. 

Als u met de behandelingen begint, dient u zoveel mogelijk direct zonlicht te vermijden. Het gebruik van een hoge zonnefactor (spf 30 of hoger) is aan te raden.